Вчера пред собрнието на Р. Македонија, со пригодна церемонија, свечено беше презентиран францускиот предлог

Вака народот го гледа францускиот предлог.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.