Веќе традиционално, понеделник е ден кога уживаме во фотографиите на девојките кои си ги испрале градниците во недела (28 слики)

Основно правило на секоја добра домаќинка е да пере во недела, а овие во продолжение се прилично добри.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.