Велосипедистот мислел, мислел и конечно смислил начин како да тренира во домашни услови

Нема нерешливи проблеми. Треба само да мислиш доволно долго време и ќе ти текне. Малку подолго отколку што мислел велосипедистот 🙂

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *