Велосипедизмот воопшто не е здодевен спорт за гледање

Ако камерманот го погоди аголот, можете да ја гледате трката со часови :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.