Вежба за загревање во којашто сакаме да се приклучиме

Или може и само да гледаме.

  • Васе напиша:

    Има некои жени, го користат спортот да се промовираат себеси и да си фатат дечко! Баш вчера гледав атлетика и имаше некои „скокачици у даљ“ кои настапуваа со малте не „танга“! Башка при скокот уште толку се увлекува у задниот дел на претходно наведените особи, да веќе тоа нема врска со спорт! Алоо, мали деца гледаат!!!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *