Ви ја претставуваме Ив, прекрасната 23-годишна ќерка на Стив Џобс

Коосновачот на Apple, почина од рак на панкреасот во 2011 година и зад себе остави дела кои засекогаш го сменија човештвото, но и три ќерки и еден син, со надеж дека некој ќе го продолжи неговото дело Лиза Бренан-Џобс (43), Ерин Џобс (26), Ив Џобс (23) и синот Рид Џобс (30).

Ив е студентка на универзитетот Стенфорд, покрај тоа минатата година дебитираше и како манекенка, а нејзината вистинска пасија е јавањето коњи. Таа јава од 6-годишна возраст и дури и се натпреварува.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.