Ви се допаѓа ли дизајнот на фустанот на 30-годишната германско-американска манекенка и модна дизајнерка Јасмин Сандерс?

Дизајнерката го покажа фустано на забава во Холивуд и мораме да признаеме дека направила прилично храбро дизајнерско решение.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.