Видео кое ја покажува моќната врска помеѓу мајката и детето: Новороденче старо само неколку часа ја крева главата за да ја погледне својата мајка

Видеото кое кружи на интернет длабоко трогна бројни интернет корисници. Нераскинливата и моќна врска помеѓу мајката и нејзиното дете предизвикува солзи на очите.

Во виралното видео, еден момент го привлече вниманието на гледачите. Новороденче, старо само неколку часа, покажува неверојатна сила да ја крене главата и да го сретне погледот на мајка си.

Краткото видео брзо доби вирален статус. Поставувањето на YouTube собра импресивни 2,8 милиони прегледи заедно со поплава од коментари од гледачите.

Еден корисник коментираше под видеото, нагласувајќи го вроденото разбирање на бебето, забележувајќи: „Вашето бебе знае дека вие го родивте, па таа или тој се обидува да го види вашето лице. Колку мило!“ Други ја забележаа извонредната сила што ја покажува новороденчето при изведувањето на таквиот гест, при што еден корисник забележа: „Тоа е едно силно новороденче!”

  • JoSiF напиша:

    Новороденчината неможат да гледаат првата недела после раѓањето. Тие можат само контраст измеѓу светло или темно и силуети да приметат а светот во нивните очи е црнобел.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *