(ВИДЕО) Морничава силуета во бело танцува чудно сред ноќ во Кавадарци, а потоа ги мава луѓето со камења

По лавината видеа од Србија со жената која сред улица ноќно време танцува, слична ситуација се појави и во Кавадарци. Наводно, маж или жена (не е баш јасно), во бела мантија изведува некаков си чуден танц во доцните ноќни часови. Велат дека силуетата се лутела и почнувала да удира со камења, доколку забележи дека е набљудувана.

Во Кавадарци има неколку пријави за вакви настани, но вистината сѐ уште не е јасна, дали станува за некаков си пагански обичај или шега?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

  • Филип напиша:

    Aбе, сокритеј им ја ракијата

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.