Видео од масовната тепачка на натпреварот Шкупи-Шкендија, во скопската населба Чаир

И после некој ќе рече полиција имало во државава. Ајде да видиме колку од овие ќе бидат уапсени, видео материјали има, идентификувањето не е проблем, тие не се ни кријат.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.