Видео приказ на изреката: „Самиот си копам гроб“

Сите знаеме дека не треба да му одиме на нерви на Кралот на животните, но овој штрк беше упорен.

 

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.