Види ме, види ме, успеав! Престрашив!

Изгледа стравот од импровизираниот зиплајн позади куќата бил сосема оправдан. Ако гледаме на светлата страна, барем научи да прави салто, а ние имаше што да видиме.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *