Викенд е време за забава, а оваа девојка се придржува до тоа правило каде и да се наоѓа

И не планира да запре.

  • Васе напиша:

    Тоа е тој западен начин на забава!!! Од понеделник до петок не излегуваат во град, бидејќи работат како црнци! Во сабота се како питбули пуштени од ланец! Ќе се напијат летва, па ајде иди најди нормална девојка!!! Следи недела и трезнење, па од понеделник пак исто! Како Македонија оди по тој пат, ова се пресликува и кај нас!!!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *