Викенд издание! 10 Мотика видеа што најмногу ве насмеаја оваа недела

Секој ден е за смеење и дружби, но викендот е исклучиво посветен на тоа! Опуштете се со нашата компилација од 10 видеа кои најмногу ве насмеаја оваа недела!

 

#1

Ако може таа, можам и јас! Девојката најправи трик со коцките мраз, а љубопитна дама се впушти во експериментот

#2

Животот е позабавен кога ќе ти се погодат соседите

 

#3

Дамата никогаш повеќе нема да се снима во тоалетот на теретаната

#4

За момчето ова е знак дека треба да си најде нова девојка

#5

Кој работи тој и греши, а кој греши, скапо плаќа

 

#6

На другарот не му е јасно како дебелиот секогаш го победува во пливање

#7

Колку мажи би посакале ова да им биде работа?

#8

Полицијата ги фати двајцата мали, но опасни криминалци со џипот, а нивната реакција е пресмешна

#9

„Пилешки“ гради лебдат во базенот

#10

Жените прават сè поубаво, па дури и вирутелната реалност

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.