Вистинскиот домаќин секогаш се грижи за цвеќињата во градината, особено ако му дојдат пријатели на гости

Домаќин човек во вистинска смисла на зборот!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *