ВНИМАНИЕ! Проверете колку сте внимателни, со пронаоѓање на овие два броја

Денес ви нудиме едноставна задача за внимателност. Веќе имавме слични задачи и редовните читатели веќе знаат што точно треба да се направи овде. За оние кои прв пат ни се придружуваат: на сликата се прикажани броеви од 1 до 50, но еден недостасува, а еден е екстра (се повторува двапати). Треба да ги пронајдете овие бројки.

 

 

Се надеваме дека уживате во оваа задача. Оставете ги вашите одговори во коментари!