ВНИМАНИЕ: Талентиран шофер на патот!

Шофериштето има работа сега не може да следи правила. И сите треба да ги стават животите на стоп за тој да се приклучи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.