Внимавајте какви ПВЦ прозорци ставате во станот (виц)

– Ало, столарска работилница ли е тоа?
– Да, кажете.
– Пред некое време вие местевте прозорци кај мене, во Карпош на 8-ми спрат. Сега жена ми сака да скокне од прозорецот.
– Јавете се во полиција, ние не можеме да ви помогнеме.
– Не, не, вие ми требате. Прозорецот заглавил и не може да го отвори.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.