Внимавајте кого бакнувате во Мајами! Да не случајно има Адамово јаболко :)

На девојката што ќе ја видите овој ѝ бил четвртиот фраер што го бакнува, а таа не е баш девојка, туку има нешто екстра што не очекуваш да го сретнеш кај девојка.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *