Внимавајте! Телефонски измамници во Македонија се јавуваат ноќе на стари луѓе и со разработена шема им изнудуваат пари

Измамникот се претставува како корумпиран началник на полиција, а всушност се цела банда и имаат точно разработена шема за да им ги украдат парите. Ако некој ваков ви се јави, веднаш јавувајте се во полиција и пријавувајте!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.