Во 9 часот наутро на Ибица калуѓерките не одат на молитва, туку во клуб

Таму се молиш да преживееш од алкохол.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *