Во Индија спуштена рампа за воз не значи СТОП туку тестирање на среќата

Кој преживее ќе раскажува. Среќлијава на видеово ќе има доста за раскажување…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.