Во кој ковчег се наоѓа богатството? Внимавајте некој лаже!

Погодете во кој ковчег е богатството и тоа е ваше!

Мала помош: Сите три реченици се лага!

 

 

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *