Во Костарика имаат оригинален начин на пренесување банани

Застанете да поминат бананите, а тие не ни гледаат лево десно срамота.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *