Во Македонија секој има право да потпише документи, дури и умрените

Сето тоа мора лично, да се разбереме.

 

  • Васе напиша:

    По 11 операција на татко ми поради шекер (бај пас на артерија на нога), од МТСП побарав да добие нега бидејќи не беше во можност да оди и морав да се грижам за него. По 3 месеци ме одбија (образложението беше можел сам да се грижи за себе?), се жалев ме одбија! Ги тужев и по 3 месеци ги добив. Донесоа ново решение каде напишаа, да дојде повторно на контрола! Но, недела дена пред тоа, татко ми почина! И сеа, што прајме? Бев во МТСП со умреницата, ми викаат „штом не може да дојде на контрола, решението не важе“!!!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *