Во меѓувреме, локалниот ноќен клуб во Тајланд презема драстични мерки за заштита

Во Тајланд има вкупно 212 заразени, но ако се земе во предвид дека има 64 милиони жители, тоа значи дека заразата по глва на жител и околу 20 пати помала од кај нас. Олеснителна околност е и тоа што времето таму е топло, со дневни температури од 28 до 35 степени, што не му оди во прилог на вирусот.

И последната олеснителна околност е структурата на посетители на клубот. И вие да сте на врата би ги пуштиле :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.