Во меѓувреме во Атланта: Тој можеби е бездомник, ама затоа си живее на бензинска станица и ќе си ја уреди како сака

За телевизорот и „PlayStationot” да има место, кога ќе се соберат другарите на гости. Кревет не мора…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *