Во меѓувреме во Австралија (42 слики)

Избор на интересни, смешни, неверојатни и понекогаш малку чудни слики од Австралија.

  • Жарко Г. напиша:

    Дрвото со преубавите лилјакови цветови се вика ЏАКАРАНДА.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.