Во меѓувреме во Норилск „драстично“ зголемување на температурите од -50°C на -10°C (фотографии и видео)

Очекувате зима без снег? Епа, отидете во Норилск за викенд, само што стана потопло таму. Температурата се искачи од -50°C на -10°C, можете да одите и без капа. Точно, заедно со затоплувањето и снежните врнежи го погодија Норилск. Нивните ефекти може да се проценат од фотографиите на локалните жители. Снежните топки… импресивни.

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.