Во најдебелото виетнамско семејство се натпреваруваат кој помалку чекори ќе направи во денот

… ама затоа пијат доволно вода, ако има кој да донесе.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *