Во Обреновац се врти прасе на скара, ама се вртат и разголени жени. Ајде, одиме?

Знаат да уживаат луѓето таму.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *