Во светот на имагинацијата! Ајде да гледаме низ очите на децата, поинтересно е!

Една мајка, која е воедно и фотографка, ги гледала нејзините деца како си играат со нивните играчки и како создаваат визуелни слики во нивните умови, па добила чувство како играчките да оживеале во нивните раце. Така се обидела да ги долови тие слики со нејзиниот фотоапарат и нашла нова перспектива со тоа што го видела светот низ очите на децата. Гледајте и уживајте!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.