Водителот со еден пример ја замолчи и ѝ покажа колку е апсурда пропагандата на ЛГБТКЈУ+ заедницата која ги помина сите граници

„Немам проблем да го смениш полот, немам проблем луѓе што сакаат да го направат тоа, но вие рековте дека оваа работа е без граници. Вие сами кажавте дека човекот може да се идентификува како што сака, тогаш јас сакам да се идентификувам како црна лезбејка“.

На што поборникот за оваа пропаганда вели дека е смешно тоа што го вели тој. Но зошто смешно нели не е смешно, нели е нормално?

„Јас имам нула почит за луѓето што одеднаш креваат рака и викаат „јас од денес сум жена и ги сакам сите права што ги имаат жените. Јас сум 2 метри висок, атлетски граден, ама се чувствувам како жена и затоа вие треба да ми дозволите да се натпреварувам во женска лига“. Затоа што како мажи не би можеле ништо да направат во спортот, ќе одат да ги „тепаат“ жените“. И значи тој може да оди и да бара секакви права само затоа што рекол „јас се чувствувам како жена“. И кога ви го реков мојот пример дека сакам да бидам црна лезбејка, вие ми рековте дека е смешно. Епа ви ја објаснувам вашата апсурдност, всушност ВИЕ сте смешни“.