Војникот најљубезно ѝ подаде рака на дамата, а таа реши да се чалами и го откачи

Штом не сакаш нема проблем, јас ќе се тргнам, па ти сама снаоѓај се со твојата габаритност.

  • Васе напиша:

    Татко ми, ми кажуваше дека служел воен рок во екс ЈНА, во екс СФРЈ воен рок во траење од 18 месеци! Јас служев во истата армија 12 месеци. Во независна Македонија укинаа служење воен рок и уведоа доброволно!? Прво се служеше 6 месеци, па видоа нема кандидати, па го намалија на 3 месеци. Инаку за да се пријавиш на конкурс за професионален војник, услов беше да имаш отслужено доброволно воен рок! А, сега, укинаа и ДСВР!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *