Вонземјаните спроведуваат експерименти врз луѓето? Теорија на заговор или жива вистина?

Уфолозите постојано изјавуваат дека меѓу луѓето може да има претставници на вонземјани кои ги спроведуваат своите експерименти врз нас, но за тоа сè уште нема официјални докази. Сепак, некои луѓе веруваат во ова и се сигурни дека владите на некои земји можеби се свесни за таквите акции, па дури и дозволуваат вонземски цивилизации да ги спроведуваат своите активности на Земјата.

Американскиот уфолог по име Емери Смит е прилично добро познат човек не само во Соединетите Држави, туку и надвор од земјата, а неговите зборови ги слушаат сите поддржувачи на постоењето на вонземски цивилизации. Емери неодамна даде интервју во кое зборуваше за тајните бази на американската војска, каде што има претставници на вонземски цивилизации кои вршат различни експерименти врз луѓе.

Емери тврди дека и самиот бил сведок на таквите постапки и неколку илјади луѓе не можеле да преживеат такви експерименти. Уфологот тврди дека за вонземските цивилизации луѓето се само потрошен материјал, на кој вршат различни тестови, вклучително и биолошки.

Вонземјаните наводно се придржуваат до одреден план за кардинални промени на нашата планета и човечката цивилизација. Освен тоа, според Смит, вонземските цивилизации се присутни на Земјата со милениуми и имаат технологии кои луѓето ќе ги развиваат на Земјата илјадници години. Уфологот го наведува примерот на НЛО кои се способни да патуваат низ времето и просторот, а исто така можат да ја променат формата и самата структура на нивните летечки објекти.

Смит не даде никаков материјален доказ за неговите зборови и тешко е да се поверува на личност која тврди толку важни информации без да даде тешки аргументи.

  • Mc напиша:

    Тие ли ја стуткаа плочата па од неа направија ,,топка”, а?
    Ах м@м&то нивно!
    😁

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.