Возачот на автобусот е малку зафатен, да се надеваме дека ќе стигнеме живи и здрави

Тој вака се мотивира да го издржи денот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *