Возачот на камионот изгледа заборави што му се влечка позади, па за малку ќе станеше убиец

Или ќе му платеше за нов авотмобил на човеков.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *