Возењето е најзабавно на задното седиште, на горниот спрат на автобусот

Како во стариот и добар виц „Сите сме за Скопје, сите сме за Скопје…“ :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.