Возењето велосипед на Филипините лесно може да ви биде и последно, а причината не се дивите животни…

Туку дивите луѓе! Овие велосипедисти се нашле среде престрелка на локалната мафија со полицијата.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *