Вработениот во јавна администрација што работел две смени (виц, се разбира)

Разговараат двајца вработени во јавна администрација:
– Замисли си, вчера работев две смени.
– Зошто???
– Случајно сум задремал, а никој од колегите не ме разбудил.

  • Чкорче напиша:

    ,,Еееее оваа моја чудесна земја….,,

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.