Вработениот во кинескиот ресторан реагираше брзо за да не му избегаат гостите

Почитувани гости, ова е само доказ дека служиме свежа храна.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *