Време е конечно да се ослободите од мизерните болки во половината, а Ана Стукчева ќе ви покаже како

Ана Стукчева е руска инструкторка по танц, која ќе ви покаже како да ги зајакнете мускулите на половината. И ич да не ве боли половината, вежбата е убава за гледање.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.