Време е за магија! Најдобрите видеа на Захари Кинг кои ќе ви ги збунат очите, но ќе ви ја насмеат душата

Захари Кинг е американска интернет личност со седиште во Лос Анџелес. Тој е најпознат по неговите „волшебни видеа“, кои се видеа од шест секунди дигитално монтирани за да изгледаат како да прави магија. Тој своите видеа ги нарекува „дигитално лукавство“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *