Време е за утринска вежба – СМЕЕЊЕ! 10 слики за добро расположение!

Насмевката може да биде добра за нашето здравје и, дури и сама по себе, може да ни помогне да го намалиме стресот. А позитивното расположение згора на тоа може да ја зголеми способноста на човечкиот мозок да размислува покреативно. Тоа му дава ново значење на сурфањето на интернет за слатки и смешни содржини.

Затоа сметаме дека е важно да ви ја прикажеме оваа компилација од слики што ќе ви го одржат расположението.

1. „Секоја вечер, мојот сопруг ја држи нашата мачка сфинга за да се бори со својот непријател: влечење на вентилаторот на таванот“.

 

2. „Го фотографирав овој елен и изгледа како да се смешка“.

 

3. „Овој далматинец не се грижи многу за Круела де Вил“.

 

4. „Мојот стоматолог има терапевтско куче за пациенти со анксиозност (или на кои им треба само малку дополнителна љубов).

 

5. „Оваа орхидеја изгледа како мајмун што се смее“.

 

6. „Го собрав овој ананас“.

 

7. „Ова куче со урнебесно непропорционална глава што го видов денес“.

 

8. „Оваа верверица со парче пица“.

 

9. „Еве ја мојата ехиумска розова фонтана. Висок е околу 2,5 метри и сè уште расте“.

 

10. „Старец си ја шета желката“.

  • vladica напиша:

    lelelelele corapa i apostolka.toppp

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.