Времето во Чешка е облачно, но никогаш тмурно, затоа што временската прогноза ја кажува Тереза Јушчикова

Ако некој маж успее да види некоја бројка на екранот, можеби е време да почне да размислува за својата ориентација :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.