Второто херојско дело на Ламбе: Го врати Врчак!

„Моите молитви се остварија, фала ти Боже, денес тоа ми се потврди!”

Ова беа зборовите на Ламбе, којшто го објави видеото од нивниот заеднички настап со Врчак. Врчак личи на оној истиот со кој пораснавме и остаревме и кој го знаеме, па се надеваме дека сѐ почесто ќе го гледаме на македонската музичка сцена ваков.