Вулканот Фуего во Гватемала изгледа одлично за фотографирање, ама не дај Боже да си му во близина…

Би се прибрижиле ли вие толку блиску до ваква вулканска ерупција?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.