За да биде инфлуенсерка во денешно време доволно е да имаш 12 години и едвај да знаеш да зборуваш

И што е најјако еве ваквите ќе направат пари.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *