За да се отсвири Мајкл Џексон на ЕДНА ГИТАРА, се потребни не еден, туку ЧЕТИРИ МУЗИЧАРИ

Убава верзија на ремек делото од Мајкл Џексон, за убав понеделник. Уживајте во продолжениот викенд!