За малце… Доказ дека храбрите ги следи среќа или Господ си вика „Без памет е ај ќе го оставам“?

На тој што снимаше му застана срцето повеќе отколку на човекот што рипна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.